a

Verzending & Levering

  >  Verzending & Levering

Verzending

Voor de verzending maken we op dit moment gebruik van DPD. U krijgt van ons een Track en Trace toegestuurd waarmee u het pakketje kunt volgen.

Heeft u de bestelling voor 12.00 uur geplaatst dan wordt het pakket dezelfde werkdag nog verzonden.

Het pakket wordt één maal aangeboden, wanneer u niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een DPD parcelshop, u kunt het pakket dan afhalen of middels de mail die u krijgt een ander aflevermoment kiezen.

Verzendkosten

Verzending in Nederland
Voor bestellingen onder de €49,99 rekenen wij €4,99 verzendkosten. Bestellingen boven € 49,99 verzenden verzenden wij gratis.

Verzending naar België
Voor bestelling naar België rekenen wij €7,50. Bestellingen vanaf € 99,99 verzenden we gratis.

Verpakkingen

Veel van onze producten worden in kartonnen dozen bezorgd door onze leveranciers. Om het milieu te sparen hergebruiken wij deze dozen voor het verzenden van onze bestellingen.

Uiteraard wordt uw product uiterst zorgvuldig ingepakt en aangeboden bij DPD.

Komt uw pakket toch beschadigd aan, laat dan de chauffeur een aantekening maken zodat we weten dat de beschadiging bij het transport is opgelopen.

Incorrecte levering

Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten.

Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen naar info@vandegoorspeelgoed.nl. Eventuele kosten voor het aan ons retour sturen worden aan u vergoed.

Van de Goor Speelgoed kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten betreffende gewichten, afmetingen en kleuren. Deze gelden slechts bij benadering en zijn indicatief. Ze kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Afhalen

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling af te halen, dit is uiteraard kosteloos. Wanneer u de bestelling afrondt kunt u kiezen om uw pakket af te halen bij de Van de Goor Speelgoed (Top1Toys).

Normaal gesproken ligt het pakket dan dezelfde dag nog klaar, mocht dit onverhoopt niet zo zijn informeren wij u z.s.m. per mail.

U kunt altijd voor de zekerheid even bellen naar de winkel: 0492 365 845.